Άρθρα

Ιατρικά γάντια. Σε τι διαφέρουν;

Τα “medical grade” είναι γάντια που έχουν σχεδιαστεί και παρασκευαστεί για να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές και πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται για ιατρική χρήση. Συνήθως, αυτά τα γάντια χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες υγείας, όπως γιατροί και νοσηλευτές, κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων, χειρουργείων, και άλλων ιατρικών διαδικασιών.

Τα γάντια αυτά πρέπει να πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας που ορίζονται από κανονιστικούς φορείς όπως οι οργανισμοί υγείας και οι εθνικές υγειονομικές αρχές. Οι προδιαγραφές αυτές καθορίζουν παράμετρα όπως η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η ελαστικότητα, και η αντίσταση σε ουσίες όπως αίμα και χημικά.

Η χρήση των ιατρικών γαντιών βοηθά στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης ασθενειών και προστασίας τόσο του ασθενούς όσο και του ιατρικού προσωπικού από διαφορετικούς κινδύνους.

Ενδεικτικοί τύπου medical grade εξεταστικών γαντιών:

Γάντια νιτριλίου Alfashield μπλε – 100 TMX

2,90 
Γάντια χωρίς πούδρα από υψηλής ποιότητας νιτρίλιο για μέγιστη ανθεκτικότητα κατά του σχίσιματος & εξαιρετική αίσθηση αφής  

Γάντια latex χωρίς πούδρα Alfashield– 100 TMX

3,75 
Τα ALFASHIELD LATEX ΓΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ είναι μη αποστειρωμένα, αμφιδέξια, λεία και σταθεροποιούμενα στον καρπό.
Χαρακτηριστικά: •Συμμορφούμενα στο πρότυπο ASTM D 3578 •Συνθήκες αποθήκευσης: 10-25º C
  • Χρήση: γάντια latex γενικής χρήσεως

Γάντια latex με πούδρα Alfashield – 100 TMX

3,15 
Γάντια latex με πούδρα Alfashield – 100 TMX  
Τα ALFASHIELD LATEX ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ είναι μη αποστειρωμένα, αμφιδέξια, λεία και σταθεροποιούμενα στον καρπό, ελαφρώς πουδραρισμένα.
Χαρακτηριστικά: •Συμμορφούμενα στο πρότυπο ASTM D 3578 •Συνθήκες αποθήκευσης: 10-25º C
  • Χρήση: γάντια latex γενικής χρήσεως

Αφήστε μια απάντηση