Αν πελάτης επιθυμεί επιστροφή, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. 

 Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας, αποστέλλοντας email στο sales@meditone.gr ή να μας καλέσετε στο 2610-452583.

Δικαίωμα επιστροφής προϊόντων και χρημάτων: 

  • αν το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι το ίδιο με αυτό που παραλάβατε τότε η εταιρία μας αναλαμβάνει την ευθύνη και σας επιστρέφει τα χρήματα ή σας αντικαθιστά το προϊόν ( δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ) 
  • αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελλαττωματικής ποιότητας. (  δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ) 
  • αν αλλάξατε γνώμη για οποιοδήποτε λόγο τότε για την επιστροφή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές: 

  • αν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή υπάρχει αλλοίωση της συσκευασίας η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή. 
  • Με το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. 

Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως και η συσκευασία του αλλιώς δεν γίνεται δεκτό από εμάς και θα επιστρέφεται σε εσάς. 

Με την παραλαβή του στο κατάστημα μας, το προϊόν θα ελέγχεται και αν πληροί τις προϋποθέσεις τα χρήματα σας θα πιστώνονται στον λογαριασμό σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών. 

Απαιτείται απόδειξη λιανικής για τις επιστροφές και σε περίπτωση τιμολογίου δελτίο αποστολής. 

ΣΗΜ.: Για όσες συσκευασίες είναι ελαττωματικές ή σκισμένες κατά την παράδοση θα γίνεται αντικατάσταση στο 100% με τη διαδικασία της άρνησης παραλαβής.

Προϊόντα μιας χρήσης ( μάσκες, σύριγγες, βελόνες, γάζες )  οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές λόγω προσωπικής υγιεινής. 

Ακύρωση της παραγγελίας

Μπορεί να γίνει εντός της ημέρας παραγγελίας σας επικοινωνώντας αρχικά μαζί μας και εφόσον το προϊόν βρίσκεται ακόμα στην αποθήκη μας. 

Αν το προϊόν είναι καθ’ οδόν για τον προορισμό του τότε βλέπε πολιτική επιστροφών.

Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι Ναυμαχίας Έλλης 1, Πάτρα, τκ 26441.