Άρθρα

Αυχενικό κολάρο

Το αυχενικό κολάρο αποτελεί ιατρικό εργαλείο που υποστηρίζει τον λαιμό και την αυχενική τμήμα της σπονδυλικής στήλης. Συνιστάται η χρήση του μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση. Παρέχει σταθερότητα και υποστήριξη στον λαιμό, περιορίζοντας την κίνηση για να επιτρέψει την ανάρρωση. Είναι κατασκευασμένο από αφρώδη υλικά που εξασφαλίζουν άνεση και αερισμό, ενώ προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες κάθε ασθενούς. Το αυχενικό κολάρο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση και την ανακούφιση από προβλήματα του λαιμού, παρέχοντας στήριξη και επιτάχυνοντας την επούλωση.

Το αυχενικό κολάρο είναι σχεδιασμένο για να αποφεύγεται η υπερέκταση ή υπερκάμψη του λαιμού, περιορίζοντας την κίνηση σε περιπτώσεις τραυματισμών ή μετεγχειρητικής ανάρρωσης. Οι προηγμένες τεχνολογίες και οι ρυθμίσεις μήκους και εφαρμογής εξασφαλίζουν προσαρμοστικότητα. Το κολάρο είναι ελαφρύ για άνετη χρήση και διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ενώ η επένδυσή του προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Αυτό βοηθάει στην ανακούφιση της πίεσης και της άλγης που μπορεί να προκαλέσει η άκαμπτη στήριξη.

 

Σχετικά προϊόντα

AC-1110 Αυχενικό Κολάρο Μαλακό

SKU: 7517-7520
6,00 
AC-1110 Αυχενικό Κολάρο Μαλακό Το μαλακό κολάρο αυχένος είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό, επενδυμένο από βαμβακερό ύφασμα. Αυτοκόλλητο κλείσιμο με

Αφήστε μια απάντηση