Άρθρα

Ζυγαριές οικιακού τύπου; Ποια τα χαρακτηριστικά τους;

Οι ζυγαριές οικιακού τύπου ή όπως συνηθίζεται "ζυγαριές μπάνιου" είναι συσκευές μέτρησης βάρους που σχεδιάστηκαν για χρήση κατά κύριο λόγο στο σπίτι. Αυτοί οι τύποι ζυγαριών είναι συνήθως ηλεκτρονικές και προορίζονται για τη μέτρηση του σωματικού βάρους των ανθρώπων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το βάρος του, από άτομα που θέλουν να χάσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους μέχρι άτομα που έχουν ιατρικές προδιαγραφές για την παρακολούθηση του βάρους τους για ιατρικούς λόγους.

Ενδεικτικά ένας τύπος οικιακής ζυγαριάς είναι ο ηλεκτρονικός ζυγός H&D Corner Body Scale Advanced, είναι ένα απαραίτητο ηλεκτρονικό εργαλείο στον καθημερινό βίο μας. Αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο για την παρακολούθηση του βάρους και της υγείας μας. Αναπτύχθηκε για να προσφέρει γρήγορα, ακριβή και εύκολα αποτελέσματα στη μέτρηση του σωματικού βάρους μας και λοιπών παραμέτρων.

Ο ηλεκτρονικός ζυγός H&D Corner Body Scale Advanced χρησιμοποιεί τεχνολογία ανάλυσης βιοηλεκτρικής αντίστασης για την εκτίμηση του ποσοστού σωματικού λίπους, ποσοστού νερού σώματος, ποσοστού σπλαχνικού λίπους, μυϊκής μάζας και οστικής μάζας, BMR, BMI, Βάρος, Πρωτεΐνη, Παχυσαρκία, Ηλικία Σώματος, LBM, σε συνολικά 12 σετ που συγχρονίζουν όλες τις μετρήσεις σε συζευγμένες συσκευές.

Χάρη στην εξελιγμένη χρήση τεχνολογίας ο ηλεκτρονικός ζυγός H&D Corner Body Scale Advanced μεταξύ των υπόλοιπων λειτουργειών του προσφέρει τη σύνδεση με smartphone εφαρμογές μέσω bluetooth και επιτρέπουν την αποθήκευση και την παρακολούθηση των μετρήσεων μας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ο ηλεκτρονικός ζυγός H&D Corner Body Scale Advanced μπορεί να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην υγεία μας. Η τακτική μέτρηση του βάρους μπορεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση της απώλειας ή αύξησης βάρους, σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες όπως ο τρόπος ζωής και η διατροφή. Επιπλέον, η παρακολούθηση του ποσοστού σωματικού λίπους μπορεί να είναι ένας καλός δείκτης για την υγεία του μεταβολισμού μας.

Σε κλινικό περιβάλλον, ο ηλεκτρονικός ζυγός H&D Corner Body Scale Advanced μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της πορείας του βάρους ασθενών και την παρακολούθηση της εξέλιξης θεραπειών για παθήσεις που σχετίζονται με το βάρος.

Αφήστε μια απάντηση